Netflix introduce trei noi personaje in La Casa De Papel: Partea 5 Volumul 1

Potrivit lui Berlin (Pedro Alonso), un copil este „un focos nuclear care va distruge totul”, după cum îi spunea lui Rio (Miguel Herrán) în primele episoade ale primei părți a seriei. Ani mai târziu, publicului îi este prezentat Rafael, fiului lui Berlin, interpretat de Patrick Criado (Riot Police). Rafael are acum 31 de ani, a studiat ingineria computerelor la MIT în Massachusetts și este incredibil de sigur de un lucru: nu vrea să fie ca tatăl său.

Chiar la începutul acestei povești este introdus și un alt personaj nou.

„Numele meu este Tokio. Dar când a început această poveste nu era. Acesta eram eu… și asta era dragostea vieții mele. Ultima dată când l-am văzut l-am lăsat într-o baltă de sânge cu ochii larg deschiși”.

În prima parte a La Casa de Papel o cunoaștem pe Tokio (Úrsula Corberó), fugind de poliție și suferind o pierdere de nedescris – dragostea vieții ei. Faceți cunoștință cu René (Miguel Ángel Silvestre, Sky Rojo, Sense8), bărbatul cu care a început să facă jafuri, cu care a călătorit, s-a bucurat de viață și omul pe care l-a iubit înainte ca Silene Oliveira să descopere că uneori lucrurile din lumea ei mică și perfectă pot merge teribil de rău.

Un alt personaj nou care intră în joc în acest sezon este Sagasta (José Manuel Seda, Perdóname, Señor), comandantul forțelor speciale ale armatei spaniole. Este implicat  în nenumărate misiuni internaționale împotriva celor mai răi din specia umană, ceea ce îl face exact același cu oamenii pe care i-a ucis. Este un lider născut, pe care oamenii săi îl vor urma până la capăt dacă le va cere, pentru că este la fel ca ei. Când îmbracă uniforma devine o minte analitică, rece și nemiloasă, capabilă să treacă dincolo de orice convenție etică sau morală dacă misiunea o impune.

La Casa de Papel: Partea 5 Volumul 1 va avea premiera pe Netflix pe 3 septembrie.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns