Netflix anunta noi actori in distributia viitoarei serii The Witcher: Blood Origin

  • Netflix le prezintă pe Michelle Yeoh în rolul lui Scían și pe Sophia Brown (Giri/Haji, The Capture, Marcella) în rolul lui Éile, în viitoarea serie The Witcher: Blood Origin.

Descrierea personajului Scían:

Scían este ultima din tribul ei nomad de elfi luptători. Nimeni nu se poate apropia de măiestria ei cu sabia și nimeni nu duce la fel de multe pierderi în propria inimă. Când apare șansă de a recupera o sabie sacră furată, luată din tribul ei căzut prin mijloace nefaste, ea pornește într-o căutare mortală care va schimba Continentul.

Descrierea personajului Éile:

Éile, o războinică de elită, binecuvântată cu vocea unei zeițe, și-a părăsit clanul și a ocupat poziția de gardian al Reginei pentru a-și urma visul de a fi muziciană nomadă. O mare miză de pe Continent o forțează să se întoarcă la calea lamei în căutarea ei de răzbunare și răscumpărare.

 

Sinopsis:

Într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea lumii The Witcher, Blood Origin va spune o poveste pierdută în timp – despre originea primului Witcher, precum și despre evenimentele care conduc către „conjucția sferelor”, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc pentru a deveni una singură.

  • Blood Origin va avea șase părți și este o serie limitată live-action și un prequel al serialului Netflix The Witcher.
  • Yeoh și Sophia se alătură lui Laurence O’Fuarain în distribuție, care va juca în rolul lui Fjall: născut într-un clan de războinici ce au jurat să protejeze un rege, Fjall poartă o cicatrice profund înăuntrul său: moartea unei persoane dragi care a căzut în luptă încercând să-l salveze. O cicatrice care nu-l va lăsa să-și tragă sufletul ori să facă pace cu el însuși sau cu lumea din jurul său. În căutarea răscumpărării, Fjall va lupta alături de cei mai puțin probabili aliați, în timp ce-și croiește o cale de răzbunare pe un continent tumultos.
  • Declan de Barra este producător executiv și Showrunner, iar Lauren Schmidt Hissrich este producător executiv.
  • Andrzej Sapkowski va avea rolul de consultant creativ al serialului. Jason Brown și Sean Daniel de la Hivemind, alături de Tomek Baginski și Jarek Sawko de la Platige Films vor fi, de asemenea, producători executivi.
  • Despre Michelle Yeoh

Michelle Yeoh este recunoscută drept una dintre cele mai mari și cele mai de succes actrițe din est. Cele mai recente producții în care poate fi văzută sunt STAR TREK: DISCOVERY al CBS, BOSS LEVEL, în regia lui Joe Carnahan, unde a jucat alături de Mel Gibson și Frank Grillo, și LAST CHRISTMAS, în regia lui Paul Feig.

Este cunoscută mai ales pentru rolul său din comedia romantică a lui John M. Chu, CRAZY RICH ASIANS, CROUCHING TIGER, în regia lui Ang Lee, HIDDEN DRAGON 1 & 2, MEMOIRS OF A GEISHA, în regia lui Rob Marshall, TOMORROW NEVER DIES, în regia lui Roger Spottiswoode și SUNSHINE, în regia lui Danny Boyle. Michelle a jucat, de asemenea, în filmul aclamat de critici, THE LADY, regizat de Luc Besson și a dat voce unui personaj în hit-ul de animație Dreamworks, KUNG FU PANDA 2.

Michelle va putea fi urmărită în continuările lui AVATAR, în regia lui James Cameron, SHANG-CHI de la Marvel, EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE de la Daniels pentru A24 și GUNPOWDER MILKSHAKE, regizat de Navot Papushado pentru StudioCanal.

  • Despre Sophia Brown:

Printre creditele TV remarcabile ale Sophiei se numără: Giri/Haji (BBC2/Netflix); The Capture (BBC/Peacock); Marcella (Netflix/ITV); I AM (Channel 4); Clique (BBC/POP); și Guerrilla (Showtime/Sky Atlantic).

Printre creditele pentru film se numără: Disobedience (Film 4).

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns