[Cronica] – Non Mi Uccidere (2021)

Pentru mine filmele horror sunt o arta in special alea cu vampiri, zombie chiar daca infatisarea lor difera de la un film la altul. Non Mi Uccidere este un film horror ce reprezinta iubirea dintre doi tineri, Mirta si Robin care din pacate, se sfarseste tragic. Cei doi mor din cauza unei supradoze. Un fel de Romeo si Julieta cu un alt final.

Ceea ce m-a atras la el a fost transformarea fetei pentru ca aceasta se intoarce din morti intr-un mod gothic si fantomatic. Robin (iubitul fetei) mi-a adus aminte de Edward Cullen din seria Twilight Saga. Termenul de (Lumea de dincolo) pentru mine reprezinta elementul cheie al filmului deoarece fata traieste printre cei vii intr-un fel sau altul. Parintii ei raman cei mai traumatizati iar, mama cand o revede schimbata isi da seama ca fata ei nu mai este aceeasi. Bineinteles ca cel vinovat este Robin. Cum imi plac mie actorii italieni frumusetea fetei este cea care transforma filmul.

In concluzie, daca va plac filmele de groaza acesta este un film bun deoarece seamana cu seria Twilight Saga dar nu are nici o legatura unul cu altul.

Written by

59   Posts

View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns