The Umbrella Academy sezonul 3 anunta distributia pentru Sparrow Academy

    Serialul de succes de pe Netflix anunță noi actori în distribuție pentru viitorul sezon trei

A fost anunțat deja faptul că Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya, Adam Godley și Colm Feore își vor relua rolurile în noul sezon. Producția celor 10 episoade din sezonul 3 va începe în februarie în Toronto.

JUSTIN CORNWELL (Jingle Jangle: A Christmas Journey, I Am the Night) îl va interpreta pe MARCUS, Sparrow #1.

Un colos fermecător, cizelat. Sincer, onest și exigent, Marcus menține familia unită. Grațios dar letal, calculat dar plin de compasiune, pe cât este de puternic, pe atât este de inteligent. Marcus este disciplinat, rațional și stăpân pe situație. El emană încredere și conduce fără a fi nevoie vreodată să ridice vocea.

JUSTIN H. MIN (After Yang, The Umbrella Academy) îl va interpreta pe BEN, Sparrow #2.

Acesta nu este dulcele Ben pe care îl știm și îl iubim. Acest Ben este un tactician machiavelic, împachetat într-un corp frumos de băiat, cu o voce interioară puternică. Vicios, pragmatic și hiper-vigilent— Ben este hotărât să-și câștige statutul de lider cu orice preț.

BRITNE OLDFORD (The Path, Hunters) o va interpreta pe FEI, Sparrow #3.

Fei vede lumea într-un mod special. Ea apare ca o mizantropă care mai bine ar sta singură decât să petreacă chiar și o secundă cu tine. Dar adevărul este că Fei și-ar fi dorit să aibă un prieten. De cele mai multe ori, Fei este cea mai inteligentă persoană din încăpere și este dispusă să facă orice ca lucrurile să meargă. Dar dacă depășești limita, nu mai există cale de întoarcere pentru că Fei nu se va opri până nu își va termina treaba. .

JAKE EPSTEIN (Designated Survivor, Suits) îl va interpreta pe ALPHONSO, Sparrow #4.

Anii de luptă împotriva criminalității au lăsat pe fața și pe corpul lui nenumărate semne ale bătăliilor sale. Pentru a compensa, Alphonso este înarmat cu un simț al umorului caustic și răutăcios. Singurul lucru care îi place mai mult decât să atace verbal pe oricine destul de naiv pentru a apărea în fața lui este o pizza bună și un six-pack de bere.

GENESIS RODRIGUEZ (The Fugitive, Big Hero 6) o va interpreta pe SLOANE, Sparrow #5.

O romantică și o visătoare care simte o chemare cosmică superioară, făcând-o dornică să vadă lumea și să experimenteze o viață dincolo de educația ei. Dar obligațiile față de familia ei o țin pe Sloane legată de Academie, la fel ca și teama ei de a trece peste tradiția familiei. Dar Sloane are planuri…  și într-o zi ar putea fi suficient de curajoasă pentru a acționa asupra lor.

CAZZIE DAVID (86’ed, NY Times best-selling author of “No One Asked for This) o va interpreta pe JAYME, Sparrow #6.

Jayme este o tipă singuratică care se ascunde sub un hanorac. Ea nu spune prea multe pentru că nici nu este nevoie. Jayme are un rânjet care provoacă frică. Dacă arunci o privire, o iei la fugă pentru a evita ceea ce urmează. Inteligentă și tăioasă ca un cuțit, își petrece cea mai mare parte a timpului împreună cu Alphonso, singurul ei prieten.

CUBUL PSYKRONIUM CARE INDUCE GROAZA EXISTENȚIALĂ/ EXISTENTIAL DREAD INDUCING PSYKRONIUM CUBE  (debutant) îl va interpreta pe CHRISTOPHER, Sparrow #7.

Christopher este un cub telekinetic de origine necunoscută. El poate îngheața camera și induce o frică paralizantă. El acționează ca oracolul consultant al Sparrows, care dă sfaturi incredibile și servește ca mediator al familiei. De încredere, loial și tratat de Sparrows ca orice alt frate, Christopher este o forță care trebuie luată în calcul.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns