[Cronica] – The Order (2019 -)

Aici facem cunostinta cu Jack Morton, un student boboc ce este admis la Universitatea Belgrave. Aparent lucrurile par normale insa, totul o ia razna cand Jack se alatura unei societati secrete numita ORDINUL. Lumea in care ajunge Jack este plina de magie, varcolaci si creaturi terifiante. Serialul e unul dintre cele mai bune dupa parerea mea cu doar un sezon a cate 10 episoade produs de Netflix.

Sezonul doi a fost confirmat si ma bucur ca au luat aceasta decizie. In distributie ii mai avem pe Adam DiMarco (The Magicians), Jake Manley si Sarah Grey (Izombie, Lucifer).

Pe mine personal acest serial m-a atras inca de la primul episod datorita suspansului si secretelor bine ascunse. Personajul meu preferat este Randall Carpio (Adam DiMarco) care este bineinteles varcolac si face parte din a doua societate numita The Knights of Saint Christopher (societatea secreta a varcolacilor). Randall este cel mai vesel dintre toti si ceea ce imi place e ca se gandeste mereu la prietenii lui decat la el, apoi mi-a mai placut personajul Vera Stone interpretat de actrita Katharine Isabelle.

Daca v-am facut curiosi, va las pe voi sa descoperiti acest serial plin de mister si o noua poveste cu varcolaci.

Written by

60   Posts

View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns