[Cronica] – Van Helsing (TV Series 2016– )

Pentru ca imi era foarte dor de un serial cu vampiri, am ales sa incep Van Helsing care momentan cuprinde doar patru sezoane.  Cu totii am auzit de celebrul vanator de vampiri Abraham Von Helsing.

Ei bine, aici este vorba despre o urmasa indepartata a celebrului vanator Vanessa Helsing care se intoarce la viata mai dornica ca niciodata sa apere omenirea de acei monstri sugatori de sange. Pe langa faptul ca este foarte frumoasa, Vanessa e singura care-i poate trimite pe vampiri de acolo de unde au venit. Fata asta e speciala pentru ca nu e doar un simplu om. Are abilitati puternice si pot preciza una dintre ele : poate transforma vampirii in oameni doar cu o simpla muscatura.

Poate unora li se pare prea slab serialul, insa mie imi place. Chiar daca, momentan am terminat doar primul sezon, sunt curioasa sa vad cum evolueaza povestea Vanessei mai departe, apoi imi place foarte mult actorul Jonathan Scarfe (Axel Miller).

Personajul sau e unul foarte interesant care trece prin diferite situatii impreuna cu Vanessa. Serialul seamana foarte mult cu The Walking Dead pentru ca vampirii aia arata mai mult a zombie. Ceea ce-mi place la ei e modul lor de a se hrani. Daca urmariti serialul stiti exact la ce ma refer.

In concluzie Van Helsing e un serial bunicel, fooarte sangeros si plin de personaje ciudate.

Written by

60   Posts

View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns