[Cronica] – Sot de vanzare

  • Cu: Ana Odagiu, Marius Gilea si Maria Radu
  • Regia: Marius Gilea

Vreau sa multumesc pe aceasta cale restaurantului Mamma Mia – Restaurant & Catering pentru aceasta invitatie. M-am bucurat enorm de mult cand am auzit ca voi merge la aceasta piesa. Chiar imi doream sa o vad.

Sot de vanzare este o comedie palpitanta cu replici ce te fac sa razi cu gura pana la urechi. Nu am mai ras niciodata atat de mult cum am ras la aceasta comedie. Oxana o tanara moderna, frumusica si usor naiva ii propune Elenei Vladimirova (nevasta de profesie) o afacere interesanta : un contract de vanzare- cumparare cu mult doritul ei sot Andrei Vasilievici. Cele doua se cearta pana ajung la suma dorita douazeci de mii. Andrei Vasilievici, singurul mascul din piesa pare sa faca toti banii insa el fiind atat de modest considera ca nu merita atatia bani. Textul mi-a placut la nebunie. Piesa include 3 acte multiple cu diverse rasturnari de situatie. Stiti vorba aia intre doua nu te ploua!!

Vreau sa felicit toti actorii, in special pe Ana Odagiu pe care am vazut-o pentru prima oara jucand, apoi pe Maria Radu care si-a interpretat rolul senzational. Pana si eu ma regasesc in rolul ei. Nici Marius Gilea nu a fost mai prejos chiar daca a avut un rol scurt. Cel putin asa mi s-a parut mie. In concluzie mergeti la teatru pentru ca e bine din cand in cand sa invatati ce e cultura.

Written by

59   Posts

View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns