[Cronica serial] – NOS4A2

Chiar daca am vazut doar primele trei episoade din noul serial cu si despre vampiri produs de AMC, pot spune ca imi place foarte mult si m-a prins inca de la primul episod. Serialul sta la baza romanului scris de Joe Hill si practic mi se pare o noua poveste halucinanta deoarece noii vampiri sunt diferiti si nu mai sunt acei sugatori de sange pe care ii stim din povestile fantastice scrise de Anne Rice sau Bram Stoker.

Facem cunostinta cu un personaj nou Charlie Manx interpretat de actorul Zachary Quinto a carui ocupatie este sa rapeasca copiii si sa-i duca in asa zisa tara a Craciunului numita Christmasland populat de mici zombi cu dinti ascutiti si ochi goi. Craciunul in sine devine de a la acea sarbatoare iubita la o sarbatoare horror si plina de secrete tulburatoare. Momentan avem parte de 10 episoade a cate 60 de minute fiecare.

Ceea ce imi place foarte mult la acest serial este bineinteles povestea si felul cum personajele principale sunt conturate apoi imi mai place muzica ce se aude la inceputul fiecarui episod. Dupa Charlie Manx sa nu uit sa mentionez si al doilea personaj principal Vic McQueen o tanara talentata care are viziuni despre lucruri care nu exista.

In concluzie, abia astept sa vad ce se intampla mai departe si bineinteles sa fiu prima care citeste cartea cand o sa apara la editura Herg Benet.

Serialul NOS4A2  este difuzat in fiecare joi, de la ora 22:00, la AMC

Written by

60   Posts

View All Posts
Follow Me :

One thought on “[Cronica serial] – NOS4A2

  1. aveti idee, chiar o sa apara tradusa in romana? am citit-o in engleza acum ceva ani, dar imi doresc nespus sa o am in colectie in romana. stiu ca herg benet au mai tradus the firemen.

Lasă un răspuns