[Cronica] – Iubito, iti raman dator!

O comedie amuzanta ce vorbeste despre convietuirea in cuplu, despre diferentele dintre o femeie si un barbat, despre prima intalnire si bineinteles despre sex. Este dedicata atat cuplurilor ce sunt impreuna de o viata intreaga cat si celor care se gandesc sa faca acest pas. Piesa dureaza o ora si doua zeci de minute si cuprinde 8 acte.

Replicile sunt atat de amuzante incat te fac sa razi cu gura pana la urechi. Teatrul Avangardia se gandeste mereu sa aduca cele mai noi reprezentatii la Iasi cum a fost si cu DEMNITATE. Imi doresc ca in toamna sau de ce nu, in aceasta vara sa aduca piesa INTRIGA. Un thriller ce ii are in distributie pe: Ilona Brezoianu, Mihai Calin, Serban Pavlu, Cristi Iacob si Medeea Marinescu.

Ce mi-a placut la aceasta piesa a fost faptul ca cei doi au vorbit liber despre sex cu toate ca erau si copii in sala. Mi-a placut introducerea lui Andrei Duban care a vorbit despre Adam si prima femeie a acestuia apoi mi-a mai placut Gratiela pe care o stiu dintr-un serial ce era difuzat pe PRIMA in anul 2008. Serialul se numea 17. Cu toate ca cei doi formeaza un cuplu si in viata reala nu se ascund sa-si arate iubirea si pe scena prin pasiunea ce ii uneste (TEATRUL).

P.S: Va multumesc pentru ca ati ramas la poza.

In concluzie astept sa mai vad si alte piese Avangardia pentru ca este un teatru care merita toata aprecierea si sustinerea noastra.

Written by

59   Posts

View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns