[Cronica] – Midnight, Texas (TV Series 2017– )

Midnight, Texas este un serial produs de NBC ce se bazeaza pe seria de carti scrisa de Charlaine Harris (autoarea seriei True Blood). Serialul are un sezon cu zece episoade a cate 45 de minute, iar acum se desfasoara in prim plan sezonul doi. Chiar daca, poate la unii o sa li se para ciudata ca vorbesc despre acest serial care, pe mine primul sezon chiar m-a atras si mi-a ajuns la inima personajul lui Manfred Bernando (Francois Arnaud). El este un tanar care traieste in trecut si cu timpul descopera ca nu e chiar atat de normal pe cat pare, este urmarit de fantoma bunicii sale care il ajuta cum sa supravietuiasca in Midnight, Texas unde se intampla fel de fel de fenomene stranii si apar fiinte si mai misterioase. Facem cunostinta si cu alte personaje din lumea de basm: un inger cazut (Joe Stron) care e indragostit de un demon (Chuy Strong), o vrajitoare (Fiji Cavanaugh) care se lupta pentru dragostea muritorului ei de rand (Bobo), un vampir Lemuel Bridger ce isi doreste sa devina sotul devotat pentru Olivia Charity (o asasina platita) ba chiar isi doresc sa adopte sau sa infieze un copil in ciuda problemelor din Midnight si, in sfarsit o creatura un pic mai ciudata si mai diferita, varcotigru Emilio Sheehan care incearca sa-si gaseasca linistea in Midnight.

Pentru mine, Manfred Bernando e un personaj care intampina foarte multe probleme si imi place sa-l vad trecand de la o stare la alta. Pe langa faptul ca ma agita in unele momente, ma linisteste imediat pentru ca-l vad schimbandu-se in bine. Cand Creek Lovell, actuala lui iubita ia decizia de a pleca de langa el, Manfred trece printr-o stare cumplita iar, cand aceasta revine inapoi la el lucrurile se schimba la 80 de grade. Manfred e obisnuit sa-i piarda pe cei pe care ii iubeste si atunci cand crede ca o poate salva pe Creek de la nenorocire, exact atunci isi da seama ca a pierdut-o (o sa vedeti voi de ce) si unele lucruri din trecut nu se pot repara. Chiar daca, isi gaseste alinarea langa o femeie maritata pe nume Patience Lucero. Cu toate ca Creek are si ea un trecut tulburator din cauza fratelui ei violent cand se indragoste de Manfred, devine o fiinta vulnerabila care incepe imediata sa aiba incredere in el. Manfred are puteri speciale care il fac sa se simta cu adevarat special pentru ca ii ajuta pe cei din jurul sau si isi risca viata pentru ce-i dragi. Mai pe scurt: salveaza oamenii pentru ca comunica cu spiritele dincolo de moarte. Manfred este atat de cute uneori cu tot sarcasmul si ticalosia de care da dovada in unele momente. Chiar m-a surprins placut personajul interpretat de actorul Francois Arnaud.

Un alt personaj ce mi-a mai placut a fost Olivia Charity (Arielle Kebbel) care a jucat o vampirita sexy Lexi (in serialul The Vampire Diaries). Ciudat sau nu in Midnight, Texas ea are o poveste de dragoste cu un vampir (Lemuel). Pe langa faptul ca Lemuel isi doreste sa o transforme, ea refuza acest dar de la el. Refuza pentru ca isi da seama ca eternitatea nu e o solutie ca ea sa se schimbe. Ea are meseria de asasina. Ii ajuta pe cei din Midnight si pe Manfred. Chiar daca, asta considera o boala necurata, Olivia nu are alt har. Ca si celelalte personaje, Olivia e femeia luptatoare cu un trecut tulburator. Cand isi regaseste tatal isi da seama ca nu poate avea incredere in el. Ceea ce m-a surprins acum in sezonul doi e ca Lemuel isi doreste foarte mult copii si mi-am imaginat putin acea scena. Totusi imi doresc ca spre finalul sezonului doi ea sa se razgandeasca si sa-l lase pe Lemuel sa o transforme.

Ultimul personaj despre care am sa va vorbesc este Joe Strong (Jason Lewis). De fapt, a fost primul personaj care a inceput sa-mi placa din serial pana a aparut Manfred. Joe Strong e un inger cazut cu aripi mari si albe. In serial este gay cuplat cu un demon (Chuy) prin care trece in niste experiente nu prea placute pentru amandoi. Joe lucreaza la o firma de tatuaje. Acum o mie de ani, Joe si mentorul sau Bowie au invins demonii impreuna. Cand Joe il cunoaste pe Chuy ii marturiseste toate secretele sale si atunci cand isi da seama ca Chuy e adevarata lui dragoste realizeaza ca are pentru ce sa lupte cu toate ca el (Chuy) e un demon. Joe e inalt, parul lung pana la umeri de culoarea aurului si cand isi doreste sa lupte in Midnight realizeaza ca prietenii lui sunt cei mai importanti.

In concluzie, daca v-am atras interesul fata de serial astept sa il incepeti, apoi sa-mi spuneti o parere ce v-a placut si nu v-a placut la el. O sa aveti parte de multa adrenalina, sange si foarte multa dragoste.

Written by

60   Posts

View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns