[Cronica] – Light As A Feather (2018)

Dacă v-au placut serialele Pretty Little Liars si Riverdale, anul acesta a aparut un nou serial cam in genul celor doua mentionate mai sus si anume: Light As a Feather, produs de Hulu.

Light As A Feather este conceput dupa o carte scrisa de Zoe Aarsen de pe Wattpad care a strans peste 3 milioane de cititori. Povestea imbina supranaturalul cu misterul si horror-ul. Serialul are momentan doar un sezon a cate 10 episoade cu 23 de minute fiecare. Sezonul 2 a fost deja confirmat.

Intr-o noapte de Halloween, cele 5 fete (Alex, Candace, Olivia, McKenna si Violet) fac un joc numit Light as a Feather, Stiff as a Board. Fetele nu isi dau seama ca acest joc este blestemat si ca oricine il joaca moare unul cate unul in cel mai cumplit mod. Fie se arunca, fie au accident de masina, se ineaca sau se sinucid.
Personal, serialul imi place chiar daca, in mare parte seamana cu #PLL, deoarece acele fete mi-au adus aminte de Aria, Spencer, Emily, Hanna si Allison iar, jocul in sine care precizez nu e la fel ca cel din Pretty Little Liars.
Ceea ce mi-a placut a fost ca actiunea e cu totul diferita si ca apar foarte multe chipuri noi dar, si vechi precum Dylan Sprayberry pe care il stiti din serialul #TeenWolf. Nu e chiar asa horror serialul dar, are unele elemente care nu trebuiesc ignorate. Ele fac ca serialul sa fie si mai misterios decat la inceput. Ce nu mi-a placut a fost ca un episod tine prea putin. Poate la inceput o sa vi se para plictisitor dar, va asigur ca actiunea este una foarte usor de priceput si realizezi ca oricat de mult te temi pentru viata ta se intampla sa mori exact in acel moment.

Written by

60   Posts

View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns