[Cronica de film] – A Star Is Born (2018)

       Muzica se naste din pasiune, iubirea se naste din muzica

Pentru mine, A Star Is Born e unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste al genului muzical, pentru ca ne arata viata artistilor dincolo de scena. Filmul e o capodopera despre celebritate, iubire, viata si vicii.

Atunci cand celebrul cantaret Jackson Maine o cunoaste intr-un bar pe tanara Ally, se indragosteste pe loc de ea. Jack o conduce in lumea muzicii, o descopera, o promoveaza dar in timp ce succesul ei creste pe zi ce trece a lui scade si intra intr-o depresie care il va aduce pe marginea prapastiei. Cu toate ca povestea lor de dragoste e una plina de profunzime, cu timpul, cei doi isi dau seama ca sunt facuti unul pentru altul. A Star is Born este o poveste despre curaj, ascensiune, introspectie, decadenta si infruntarea adversitatilor.

Mi-a placut foarte mult de Bradley Cooper, deoarece a fost pe gustul meu, l-am apreciat si ca regizor, pot sa zic chiar ca m-a uimit cu talentul lui. E pentru prima data cand il vad intr-un film jucand. Nu am avut ocazia sa-l vad jucand si in alte productii hollywoodiene. Piesele pe care le interpreteaza impreuna cu Lady Gaga sunt autentice si bune, incat pot fi pe placul oricui.

Pe Lady Gaga nu am crezut vreodata ca o voi vedea in rolul de actrita, desi am apucat sa o vad in serialul American Horror Story, un rol diferit fata de performanta ei din acest film. Chiar m-a impresionat si m-a convins ca nu are doar talent la muzica, dar in acelasi timp poate sa si joace. In film, ea este o fata simpla, curajoasa si luptatoare care vrea cu desavarsire sa-si implineasca visul de a canta pe scena, dar in acelasi timp nu crede nici ca se poate indragosti.
Revenind la Bradley Cooper, mai am de spus cateva cuvinte despre el si anume faptul ca personajul sau m-a facut sa-l vad drept un star rock, cu par lung si motocicleta.

Prima drama muzicala pe care eu am indragit-o din tot sufletul, e o revelatie pentru mine desi, mie imi plac filmele horror, in general.  Sunt convinsa ca va lua un Oscar.

Daca va plac muzicalurile cu putina drama, dar si cu un cast fantastic, atunci va recomand neaparat sa mergeti la cinema sa-l vedeti, pentru ca va veti schimba total parerea despre artisti, in general. Nu uitati, insa, sa va luati si servetele! 🙁

Filmul ruleaza deja in cinematografele romanesti, distribuit de Vertical Entertainment.

Written by

60   Posts

View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns