[Cronica de film] – Love, Simon (2018)

Luni seara, am avut ocazia de a vedea in avanpremiera filmul Love, Simon datorita distribuitorului OdeonFilm caruia ii multumesc pentru invitatie. Bazat pe bestsellerul lui Becky Albertalli Simon vs. The Homo Sapiens Agenda, Love, Simon este regizat de faimosul producator si scenarist a postului de televiziune CW (The Flash, Riverdale, Supergirl, Arrow) Greg Berlanti.

“Who you are to the world is pretty terrifying because what if the world doesn’t like you?

Simon Spier este un adolescent care ascunde un mare secret. Nu a spus nimanui, nici macar prietenilor sau colegilor de la scoala ca el este gay. Simon gaseste pe cineva sa vorbeasca prin intermediul unor emailuri anonime, dar cand cineva descopera secretul sau si incearca sa-l expuna, Simon trebuie să se confrunte cu toată lumea și să se înțeleagă cu ceea ce simte.

In rolul principal este Nick Robinson (pe care il stiam din filmele The 5th Wave, Jurassic World si Everything Everything) care reuseste sa faca un rol placut, fermecator, chiar si amuzant. Gasca de prieteni ai lui Simon formata din actori precum: Katherine Langford, Alexandra Shipp si Jorge Lendeborg Jr. sunt si ei grozavi in rolurile lor.

Jennifer Garner si Josh Duhamel interpreteaza parintii lui Simon si sunt unii dintre cei mai buni parinti intr-un film de adolescenti de multa vreme. Se comporta ca niste parinti normali si mi-a placut foarte mult relatia lor cu Simon, care este minunata.

Love, Simon are toate caracteristicile unui teen rom-com classic. Este foarte amuzant, e emoționant și are atât de multe personaje grozave. Este o poveste coming of age care va va atrage si cu siguranta, veti empatiza cu Simon si prietenii sai, indiferent de varsta.

Love, Simon reuseste sa fie mereu amuzant, chiar si atunci cand avem parte de momente mai dramatice si mai triste. Echilibreaza perfect aceste emotii si coloana sonora este si ea fantastica.

Filmul Love, Simon intra in cinematografe de vineri, 22 iunie, distribuit de de Odeon Film, iar cartea o gasiti la Editura Epica.

Actori: Nick Robinson, Katherine Langford, Alexandra Shipp, Jorge Lendeborg, Miles Heizer, Keiynan Lonsdale, Logan Miller, Jennifer Garner, Josh Duhamel, Tony Hale.
Regizor: Greg Berlanti
Scenarist: Isaac Aptaker, Elizabeth Berger
Studio: 20th Century Fox

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “[Cronica de film] – Love, Simon (2018)

Lasă un răspuns