3 seriale în premieră, în 30 de zile, la AMC

Este vorba despre noul serial „The Terror”, sezonul 4 din „Fear the Walking Dead” și sezonul 3 din „Into the Badlands”.
„The Terror” a avut premiera pe AMC România în noaptea de 26 spre 27 aprilie, de la ora 04:00 (cu 2 episoade). Fiecare nou episod (din totalul de 10 al poveștii cu Jared Harris, Tobias Menzies și Ciarán Hinds în rolurile principale) este difuzat joi, de la 22:00. Inspirat de o poveste adevărată, „The Terror” se centrează pe expediția Marinei Navale Britanice într-un teritoriu neexplorat, pentru descoperirea Pasajului de Nord-Vest (calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord).
A patra serie din „Fear the Walking Dead” are premiera în noaptea de 15 spre 16 aprilie, de la ora 05:00. Nu ratați un nou episod în fiecare luni, de la ora 22:00. Povestea începe cu mult-așteptatul crossover al personajului Morgan Jones (Lennie James) din serialul „The Walking Dead”. James va avea un rol principal în sezonul 4 din „Fear… ”, alături de veteranii Kim Dickens, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo și Danay Garcia, dar și de nou-veniții Maggie Grace, Garret Dillahunt și Jenna Elfman. Noul sezon are 16 episoade, a doua jumătate a acestora având premiera în a doua parte a anului.
Sezonul 3 din „Into the Badlands” începe pe AMC în noaptea de 22 spre 23 aprilie, de la ora 05:00, și va avea 16 episoade. Fiecare dintre ele va fi apoi joia, de la 22:45. În noile episoade ale poveștii despre arte marțiale, Sunny (Wu) trăiește izolat de lume și are grijă singur de băiatul lui, Henry. Dar când cel mic se îmbolnăvește în mod misterios, Sunny trebuie să plece – alături de Bajie (Nick Frost) – înapoi în Badlands.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns