[Cronica de film] – Tomb Raider (2018)

Cand vine vorba de remake-uri sau reboot-uri, comparatiile cu filmele anterioare sunt inevitabile. De data asta vorbim de reboot-ul filmului Tomb Raider, bazat pe faimosul joc video cu acelasi nume. Sunt sigura ca ati vazut cele doua filme Lara Croft: Tomb Raider cu Angelina Jolie. Primul a aparut in 2001 si al doilea in 2003. Mi-au placut ambele filme foarte mult.

Lara Croft, interpretată de Alicia Vikander, este o fiică feroce și independentă a unui aventurier bogat care a dispărut cu mulți ani în urmă. Refuză să preia controlul imperiului tatălui său, deoarece crede că este încă în viață. Într-o zi, un indiciu lăsat de tatăl ei o duce pe o insulă japoneză periculoasă. Lara decide să urmeze aceste indicii și să il aducă pe tatăl ei înapoi pe cont propriu.
Filmul spune povestea originara a Larei Croft unde vedem ca ea inca nu si-a dat seama de telul ei. Transformarea Larei de la o fată tânără naivă și curajoasă la un luptător mai încrezător este bine făcută. Castigatoarea premiului Oscar, Alicia Vikander ii ies bine cascadoriile si un punct in plus pentru constructia sa atletica o face sa para reala si autentica.
Scenele de actiune sunt bune, distractive si reusesc sa te tina pe marginea scaunului pe toata durata filmului. Povestea este interesantă, dar ar fi putut avea mai multe descoperiri și descifrarea indicilor și a codurilor pentru a ajunge la mormânt. Filmul este clar si nu are niciun moment plictisitor. Este o tratație pentru fanii jocurilor video, unde sunt create multe scene de acțiune, cum ar fi evadarea cu parasuta asa cum e prezentat in joc.
Tomb Raider este un film de aventura captivant ce merita timpul si banii tai.
Filmul Tomb Raider intra de astazi in cinematografe, distribuit de CineForum.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “[Cronica de film] – Tomb Raider (2018)

Lasă un răspuns