13 episoade, 13 artisti si un detectiv particular cu atitudine

Treisprezece artiste din întreaga lume sunt pe cale să îți zdruncine lumea. Pentru a descoperi cele treisprezece ilustrații care evidențiază spiritul și esența fiecărui episod din Sezonul 2, urmărește pagina de Facebook Jessica Jones.
Jessica Jones (Krysten Ritter), detectiv particular în New York, începe să își pună viața în ordine, după uciderea lui Kilgrave, opresorul ei. Cunoscută în întregul oraș ca fiind un ucigaș cu super puteri, Jessica Jones este pusă față în față cu un nou caz. În ciuda reticenței ei, noul caz o pune în ipostaza de a se cunoaște mai bine pe ea însăși, aceasta fiind nevoită să caute anumite răspunsuri în propriul trecut.
Lui Krysten Ritter (Jessica Jones) i se alătură o distribuție impresionantă, care îi include pe Rachael Taylor (Trish Walker), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth), Eka Darville (Malcolm Ducasse), dar și nume noi precum Janet McTeer, J.R. Ramirez și nu numai.
Jessica Jones este un titlu original Netflix marca Marvel, care este produs de Melissa Rosenberg (Twilight, Dexter), Raelle Tucker (True Blood), Jim Chory (Daredevil, Luke Cage, Iron Fist) și Jeph Loeb (Daredevil, Luke Cage, Iron Fist).

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns