7 lucruri pe care trebuie să le ştii despre filmul „Every Day "

Filmul „Every Day / Zi după zi” este distribuit de Forum Film România şi rulează deja la cinema.

  1. Întrega peliculă a fost filmată în locaţii reale, în şcoli şi case adevărate, pentru ca totul să fie cât mai autentic.
  2. David Levithan este autorul multor romane de succes. Pe lângă „Every Day / Zi după zi”, el a mai scris multe bestsellere, ca „Another Day” şi „Boy Meets Boy”. Sequelul pentru cartea „Every Day”, intitulat “Someday”, va apărea în luna septembrie.
  3. În ultima săptămână de filmări, actorii au stat tot timpul la liceu şi au descoperit o cameră destinată orelor de muzica, în care se aflau un pian şi alte instrumente. În pauza de masă, actorii au cântat şi au dansat, pornind o mică petrecere spontană.
  4. Atunci când Owen Teague (Alexander / „A”) a început filmările pentru producţie, el şi Angourie Rice (Rhiannon) au trebuit să filmeze cele mai emoţionante şi intime scene în primele zile în care s-au cunoscut.
  5. „A” este interpretat de 15 actori diferiţi. Mulţi dintre tinerii care joacă acest rol interpretează simultan şi un personaj în viaţa lui Rhiannon.
  6. Garderoba lui Rhiannon este foarte conservatoare şi simplă la început, însă pe parcursul filmului, când relaţia sa cu „A” se dezvoltă, şi hainele sale se schimbă, abordând un stil mai sofisticat şi jucăuş.
  7. Picturile pe care le creează tatăl lui Rhiannon ca formă de terapie au fost realizate de un artist local. Ele reprezintă starea mentală a lui Nick, dar sunt şi o metaforă frumoasă despre capacitatea lui „A” de a aprecia nuanţele şi particularităţile fiecărei persoane.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns