[Cronica] – Shadowhunters: Film vs. Serial

Seria Instrumente Mortale, scrisa de Cassandra Clare a avut un succes atât de mare, încât, în 2013 din prima carte a seriei a apărut un film. Filmul i-a avut in distributie pe Lilly Collins  si  Jamie Campbell Bower. Acum doi ani aveam premiera unui serial numit ‘Shadowhunters’ bazat pe toata seria de carti si nu doar primul volum.

De cand a aparut mult fascinantul serial adaptat dupa cartile Cassandrei Clare – Instrumente Mortale, au aparut fel de fel de controverse cum ca nu s-ar fi redat anumite scene din carti si, ca serialul este total schimbat.

Hai s-o luam logic: nu ar putea baga intr-un sezon un volum intreg, nu-i asa? Mie mi se pare din ce-am vazut pana acum un serial minunat chiar daca unele personaje nu au acelasi farmec ca cele din carti. Spre exemplu, Clary e mai proasta si mai impiedicata in serial decat in carti, iar Simon e total schimbat.
In film mi-a placut mai mult de Clary cea interpretata de Lily Collins. Isabelle Lightwood, sora lui Alec interpretata de actrita mexicana Emeraude Toubia, care este perfect identica personajului ei. Are un par la fel de lung si de negru,  bineinteles nu-i lipseste de la gat colierul cu piatra rosie de rubin. Serialul fata de film are trei sezoane pana acum iar, filmul dureaza doua ore si este facut doar dupa primul volum.

Si sa va mai prezint in continuare cateva personaje dragi mie care dupa parerea mea sunt mult mai bine realizate in serial decat in film: cuplu #Malec (Matthew Daddario aka Alexander Lightwood si Harry Shum Jr aka Magnus Bane).

Multi dintre noi se uita la serial doar pentru acest cuplu si nu neg. pentru ca si eu ma aflu printre ei dar mie imi place in totalitate acest serial si Isabelle Lightwood e personajul meu preferat.
Daca sunteti curiosi sa vedeti serialul zic sa va apucati de pe acum sa-l urmariti. Pe 26 februarie apare continuarea sezonului 3, pe platforma Netflix

Written by

60   Posts

View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns