[Cronica de film] – November Criminals (2017)

November Criminals este bazat pe romanul cu acelasi nume scris de Sam Munson. Filmul este regizat de Sasha Gervasi, scris de Gervais impreuna cu Steven Knight. Addison Schacht (Ansel Elgort) si Pheobe (Chloe Grace Moretz) explorează lumea interlopă a Washingtonului D.C, pentru a rezolva uciderea unuia dintre prietenii lor.
Mi-a plăcut foarte mult acest film, este simplu, dar foarte distractiv și personajele sunt foarte plăcute. Relația dintre cele două personaje principale se simțea ca una dintre cele mai realiste relații pe care le-am văzut pe ecran într-o lungă perioadă de timp.

Dialogul este scris foarte bine, imi place cum este dezvoltata povestea si in acelasi timp vedem cum se dezvolta personajul principal pe parcursul filmului. Nu sunt o mare fana a actritei Chloe Grace Moretz dar joaca bine in acest film alaturi de Ansel Elgort, pe care il stiti desigur din ‘The Fault in Our Stars’ (2014), ‘Baby Driver’(2017). Recomand sa-l vedeti! Nu e un blockbuster dar va va placea cu siguranta!

Regia: Sacha Gervasi

Scenaristi: Sacha Gervasi, Steven Knight

Distribuție: Ansel Elgort,Chloë Grace Moretz, Michael Shanks, Tessa Albertson, Catherine Keener,  David Strathairn

Dată lansare: 8 decembrie 2017 (US)

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns