Filmele Freeman Entertainment, 16 nominalizări la Globurile de Aur

„Fără armă în linia întâi”, „Florence” şi „La La Land”, titluri distribuite de Freeman Entertainment în cinematografele din toată ţara sunt printre filmele cu cele mai multe nominalizări în cadrul celei de-a 74-a ediţii a Globurilor de Aur care va avea loc pe 8 ianuarie 2017.

Din lista potenţialilor câştigători anunţată luni, drama de război regizată de Mel Gibson „Fără armă în linia întâi” a fost selecţionată la principalele trei categorii: „Cel mai bun film”, „Cel mai bun actor” şi „Cel mai bun regizor”. Cu Andrew Garfield în rolul principal, povestea primului obiector de conştiinţă poate fi urmărită încă în cinematografe.
Comedia „Florence”, care a avut premiera naţională pe 11 noiembrie, a fost selectată la categoriile: „Cel mai bun musical sau comedie”, „Cea mai bună actriţă într-un musical sau comedie”, „Cel mai bun actor într-un musical sau comedie” şi „Cel mai bun actor în rol secundar într-un musical sau comedie”.
Extrem de apreciat de critici la nivel internaţional, filmul „La La Land” se regăseşte pe lista nominalizărilor la şapte categorii: „Cel mai bun musical sau comedie”, „Cea mai bună actriţă într-un musical sau comedie”, „Cel mai bun actor într-un musical sau comedie”, „Cel mai bun scenariu”, „Cel mai bun regizor”, „Cea mai bună coloană sonoră originală” şi „Cea mai bună melodie originală”. Filmul îi aduce pe Ryan Gosling şi Emma Stone în premieră pe marile ecrane din România din 23 decembrie.
Jonah Hill a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun actor într-un musical sau comedie” pentru interpretarea din filmul „War Dogs: Tipii cu arme”, lansat în cinematografe de Freeman Entertainment în această vară. În acelaşi timp, la categoria „Cea mai bună melodie originală” a intrat noul film al lui Matthew McConaughey „Goana după aur” care ajunge în cinematografele din România în data de 3 februarie.
În doar doi ani de activitate, Freeman Entertainment a reuşit să se poziţioneze drept unul dintre cei mai importanţi distribuitori de film pe piaţa din România şi deţine în exclusivitate licenţa Warner Bros. Pictures, dar şi un portofoliu impresionant de titluri ale unor producători de top ca: Lionsgate, Dreamworks Pictures, STX şi Nu Image. Printre cele mai importante producţii care au avut încasări spectaculoase în 2016 se numără: „Brigada sinucigaşilor”, „Bunicul dezlănţuit”, „Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii”, „Now You See Me: Jaful perfect 2” sau „Animale fantastice şi unde le poţi găsi”.
În 2017, Freeman Entertainment va aduce în cinematografele din ţară mult anticipatele „Lego Batman: Filmul”, „John Wick 2”, „Wonder Woman”, „Dunkirk”, „Kong: Insula craniilor”, „King Arthur”, „Justice League”, dar şi altele.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns