Premierele cinematografice ale lunii decembrie

In luna cea mai aglomerata din an, cinematografele incearca sa-ti distraga atentia de la cumparaturile de Craciun, cel putin pentru o ora jumatate, cu cele mai bune ecranizari, chiar acum la sfarsit de an. Avem filme de Craciun, thrillere si animatii, care promit sa-ti umple vacanta de iarna.

The Neon Demon (Independenta Film) – 2 decembrie

the-neon-demon-787737l

Sinopsis: Jesse (Elle Fanning) este un tânăr şi foarte frumos model care ajunge în L.A. unde este recrutată de un fashion mogul ca fiind muza sa personală. În scurt timp, calităţile respective o fac ţinta colegelor de breaslă.

Trailer

Underworld: Blood Wars (InterCom Film) – 2 decembrie

underworld-blood-wars-113486l

Sinopsis: Lumea de dincolo – Războaie sângeroase, cel mai recent film din franciza de mare succes, ne-o prezintă pe Selena, o femeie-vampir războinică (Kate Beckinsale) încercând să respingă atacurile feroce ale clanului Lycanilor şi ale facţiunii vampirilor care au trădat-o. Ajutată doar de David (Theo James) şi de tatăl acestuia, Thomas (Charles Dance), ea trebuie să pună capăt războiului nesfârşit dintre Lycani şi Vampiri, chiar dacă aceasta i-ar cere sacrificiul suprem.

Trailer

Snowtime! (Ro Image) – 2 decembrie

snowtime-145566l

Sinopsis: Pentru a se distra în vacanța de iarnă, copiii dintr-un mic orășel pun la cale o bătaie cu bulgări de zăpadă memorabilă, care îi va antrena pe toți locuitorii într-o competiție și o solidaritate care va rămâne ca cea mai frumoasă amintire din copilăria lor. Marea Bulgăreală este o animație 3D pentru întreaga familie.

Trailer

Allied (Ro Image) – 2 decembrie

allied-102292l-1600x1200-n-2801a05c

 Sinopsis: Povestea lui Allied aduce alături un agent al serviciului britanic de spionaj, Max Vatan (Pitt) şi o spioană franceză Marianne Beausejour (Cotillard). Cei doi se îndrăgostesc în timpul unei misiuni de asasinare a unui oficial german, însă la scurtă vreme Max află că partenera sa, acum mama copilului său, lucrează de fapt pentru nazişti, şi incepe să o investigheze. Povestea este una adevărată, adaptată de scenaristul Steven Knight.

Trailer

Office Christmas Party (Freeman Entertainment) – 9 decembrie

office-christmas-party-989884l

Sinopsis: În timp ce Carol, managerul companiei, încearcă să oprească planurile fratelui iresponsabil de a organiza o petrecere de pomină la birou, acesta apelează la colegii lui care să-l ajute să pună totul la cale. Întreaga mobilizare are scopul de a impresiona un potenţial client mai neconvenţional şi de a-l convinge astfel să investească în afacerea lor aproape falimentară.

Trailer

Incarnate (InterCom Film) – 9 decembrie

incarnate-433525l-1600x1200-n-eb2c4df7

Sinopsis: Deși a rămas țintuit într-un scaun cu rotile în urma unui accident îngrozitor, dr. Seth Ember este un Încarnat înzestrat cu abilitatea excepțională și extrem de rară de a pătrunde în mintea celui posedat pentru a-i exorciza demonii din interior spre exterior. Când Vaticanul îi solicită ajutorul pentru a-l exorciza pe un băiețel chinuit de duhuri malefice, Ember descoperă cu stupoare că în interiorul băiețelului se află același spirit malefic care s-a făcut vinovat cu ani în urmă de moartea soției și fiului său. Acum că viața copilului se află în mâinile lui, Ember încearcă cu disperare să distrugă demonul înainte de a-l omorî pe băiat și a-și dezlănțui teroarea în lume.

Trailer

Sing (Ro Image) – 16 decembrie

sing-599266l-1600x1200-n-177388e2

Sinopsis: Plasată într-o lume similară cu a noastră, dar populată de animale, noua producţie a studiourior Illuminations Entertainment (Despicable Me, Minions), Sing, îl are în centru pe Buster Moon (Matthew McConaughey), un koala stilat, aflat la cârma unui teatru ale cărui zile glorioase au cam trecut. Optimist incorigibil – dar şi un mic afurisit – îşi iubeşte teatrul mai mult decât orice şi este gata să facă tot ce îi stă în puteri ca să îl readucă la succesul de odinioară.

Trailer

Rogue One: A Star Wars Story (CineForum) – 16 decembrie

rogue-one-a-star-wars-story-236572l

Sinopsis: Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, este pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viața ei, când Mon Mothma o va trimite să fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, un maestru spadasin și forțele non-aliate, Jyn va realiza că a intrat în ceva mult mai greu decât credea la începutul misiunii. Filmul ne va arăta o nouă parte a francizei Războiul Stelelor în același univers, dar văzut din altă perspectivă decât cea cu care ne-am obișnuit până acum.

Trailer

Passengers (InterCom Film) – 23 decembrie

passengers-238903l

Sinopsis: În timpul unei călătorii obişnuite prin spaţiu, către o nouă galaxie, doi pasageri, aflaţi într-o stare indusă de somn, se trezesc cu 90 de ani mai devreme decât trebuia, atunci când nava lor se defectează. Acum, Jim (Chris Pratt) şi Aurora (Jennifer Lawrence) îşi dau seama că va trebui să trăiască tot restul vieţii la bordul navei, care, ce e drept, le asigură condiţiile cele mai bune de trai. Ei încep să se simtă atraşi unul de celălalt şi apoi să se îndrăgostească… până când descoperă că nava se află în mare pericol. Vieţile a 5000 de pasageri adormiţi se află în mâinile lor. Numai Jim şi Aurora îi vor putea salva.

Trailer

La La Land (Freeman Entertainment) – 23 decembrie

la-la-land-623917l

Sinopsis: Scris şi regizat de Damien Chazelle, „La La Land” urmăreşte povestea Miei (Emma Stone), o actriţă aspirantă şi a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz, care se zbat să atingă succesul într-un oraş în care prea multe vise şi inimi sunt frânte zi de zi. Plasat în Los Angeles-ul zilelor noastre, printre decoruri cuceritoare şi momente muzicale fascinante, filmul surprinde bucuriile, dar şi dezamăgirile cotidiene a doi tineri în încercarea lor de a-şi îndeplini visele.

Trailer

The Great Wall (Ro Image) – 30 decembrie

the-great-wall-491629l

Sinopsis: Avându-l în distribuție pe superstarul internațional Matt Damon, și la direcția artistică pe unul din cei mai speciali stiliști vizuali ai momentului, Zhang Yimou (Hero, House of Flying Daggers), Marele Zid, produs de Legendary, este povestea unor forțe de elită care se luptă cu bravură pentru soarta omenirii, într-unul din cele mai legendare locuri din lume. Marele Zid îi mai are în distribuție pe Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe și Andy Lau.

Trailer

The Founder (CineForum) – 30 decembrie

Sinopsis: Cu un scenariu scris de Robert Siegel, filmul „The Founder” povesteşte modul în care Ray Kroc, un vânzător din Illinois, i-a întâlnit pe Mac şi Dick McDonald, care deţineau un restaurant, în anii 1950, în sudul Californiei. Kroc a fost impresionat de sistemul rapid de a prepara mâncarea introdus de cei doi fraţi şi a văzut potenţialui francizei. Acesta a făcut anumite manevre, astfel încât să se afle într-o poziţie din care să poată prelua compania de la cei doi fraţi şi să creeze un imperiu de miliarde de dolari.

Trailer

Why Him? (OdeonFilm) – 30 decembrie

Sinopsis: Povestea ii prezinta in rolurile principale pe Laird (James Franco), care are o relatie cu o tanara foarte rasfatata de familie (Zoey Deutch). Desi Franco este nerabdator sa cunoasca familia logodnicei sale, tatal acesteia, Ned (Bryan Cranston), nu isi doreste pentru fiica sa un tanar atat de lipsit de inhibitii, pentru care pana si faptul ca este celebru si bogat constituie mari defecte. Altfel spus, lupta care incepe intre cele doua prezente masculine dau nastere unor situatii comice si tensionate.

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “Premierele cinematografice ale lunii decembrie

Lasă un răspuns