Cronica de film: Storks (2016)

  • storks-941526l-1600x1200-n-f3c9af78Regizori:  Nicholas Stoller, Doug Sweetland
  • Scenariul: Nicholas Stoller
  • Distribuție:  Andy Samberg, Katie Crown, Kelsey Grammer,Keegan-Michael Key, Jordan Peele, Jennifer Aniston, Ty Burrell, Danny Trejo, Stephen Kramer Glickman
  • Distribuitor: Freeman Entertainment
  • Dată lansare: 23 septembrie 2016
  • Sinopsis: Berzele, clasicul mijloc de transport pentru nou-născuți, s-au reprofilat. Ele nu mai expediază bebeluși, ci pachete. Când apare, însă, o comandă pentru un pui de om, cea mai competentă barză-curier trebuie să îndrepte problema și să livreze copilul.

 

Lectia de prietenie din filmul de animatie “Berzele” (3D) este una cat se poate de clara.

Daca la inceput Junior, o barza dedicata muncii la Cornerstore, fosta fabrica de livrat bebelusi, vrea sa indeplineasca vrerea sefului pana la urma acesta va face exact pe dos.Seful urma sa il promoveze pe Junior daca el concedia singurul om aflat pe Muntele Berzelor – o adolescenta de 18 ani pe nume Tulip.
Normal ca nu o va face si o “retrogradeaza” pe post de sortator de scrisori – la fabrica nu mai venise o scrisoare de fix 18 ani. Aventurile incep cand da.. Nate vrea un fratior cu abilitati de ninja -si pentru ca parintii se dedica muncii – si le scrie berzelor.Si iaca asa… povestea are un sens.
Va recomand filmul si daca aveti copii si daca nu aveti plozi pentru ca va destinde. E un film despre prietenie, despre tradari, despre schimbari de tabere, despre cum sa iti duci la capat o misiune, sa simti si sa iti accepti slabiciunile… si despre ceea ce bine.
Vedeti ca lupii sunt foarte amuzanti – cu formatia de avion, barca, submarin… dar duceti-va sa vedeti exact.
Pentru un film de animatie e bunicel. Are unele elemente ce aduc cu Rapunzel (varianta asta noua, de prin 2011 parca). Are un 8 – nu ma intrebati de ce. Poate chiar aveam nevoie de un moment d-asta de relaxare, insa fata de ceea ce ma asteptam… a fost mai bun chiar fata de filmele artistice din anul acesta.
P.S: luati-va si copilul din voi. O sa vedeti cu alti ochi filmul “Berzele 3D”.
‘Storks’ intra in cinematografe din 23 septembrie, distribuit de Freeman Entertainment.

Trailer

Articol scris de Simona Simionescu

Uneori gandurile vorbesc in locul meu. Alteori, faptele. Insa dincolo de toate, raman inima si mintea indreptate spre oameni. vad in arta un mijloc de exprimare in care omul ar trebui sa se regaseasca. Ma gasiti pe blogul meu Bazar dar si pe Facebook

 

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “Cronica de film: Storks (2016)

Lasă un răspuns