Blogger acreditat la Webstock 2016

Sunt incantata sa va anunt ca particip pentru prima data la cel mai important eveniment de social media din Romania- Webstock, in calitate de blogger acreditat.
webstock-is-coming-webstockro-2016
Pe 30 septembrie, la Marriott, comunitatea online locala isi da intalnire la Webstock 2016, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, pentru cel de-al noualea an consecutiv.
Acest eveniment de o zi va include Conferintele Webstock si Premiile Webstock.
Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.
Premiile Webstock vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.
S-au anuntat primii speakeri si vor urma si altii, asa ca ii invitam pe cei interesati sa urmareasca pe site si pe retelele sociale. Evenimentul va fi transmis live pe site, pe 30 septembrie. Iti poti inscrie proiectul pentru Premiile Webstock, poti vota ce subiecte sa asculti si personalitatea online a anului (AICI).

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone in colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-ColaMcDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

2 thoughts on “Blogger acreditat la Webstock 2016

Lasă un răspuns