Cronica de film: Suicide Squad (2016)

suicide-squad-223054l-1600x1200-n-ce5e6957

  • Regia: David Ayer
  • Scenariul: David Ayer
  • Distribuție: Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Cara Delevingne, Ben Affleck
  • Distribuitor: Freeman Entertainment
  • Dată lansare: 5 august 2016
  • Sinopsis: O agenţie guvernamentală secretă recrutează cei mai periculoşi deţinuţi criminali şi îi condiţionează să ducă la bun sfârşit misiuni extrem de periculoase, în schimbul clemenţei.

 

”We’re bad guys, it’s what we do”

Inainte de a incepe recenzia, voi preciza ca am avut ocazia de a vedea acest film de doua ori in cinematograf: o data in Dolby Atmos si a doua oara in IMAX. Va recomand sa va duceti sa-l vedeti in IMAX cel mai bine.
Palpitant, sofisticat și cu o tematica intunecata, Suicide Squad este o imbunatatire din cadrul Universului Extins DC si o are in rolul lui Harley Quinn pe Margot Robbie, iar in rolul lui Joker pe Jared Leto. Desi criticat, filmul este  uimitor, incitant si cu siguranta, distractiv de privit. Acesta reprezinta  o imbunătățire  față de Batman v Superman fiind presarat cu umor.
tumblr_oasrbnLMXE1uvcgjlo1_500
Margot Robbie a fost aleasa perfect pentru a o interpreta pe Harley. i s-a potrivit ca o manusa rolul acesta. Leto ca si Joker nu m-a impresionat, nu cred ca se poate compara cu Heath Ledger sau Jack Nicholson.
Enchantress este un personaj interesant si captivant, iar ca surpriza ea se dovedește a fi personajul negativ principal avand puteri pur și simplu extraordinare. Personajul interpretat de  Cara Delevingne a fost fabulos, Amanda Waller dand dovada de un caracter nemilos cu o determinare maxima extrem de multumit de privit si urmarit pe parcursul actiunii. Considerat a fi un dezastru ca actor negativ, Will Smith nu se lasa mai prejos impresionand prin prestatia actoriceasca. Același lucru este valabil si in cazul lui Jai Courtney, ambii uimind prin prestatia lor in film.
Acest  film este unul cu o actiune sumbra dar si hilara, si impresioaneaza prin aparitia lui Joker, desi  scurta, de aproximativ 25-30 de minute, fiind unul dintre cele mai bune filme din 2016 și cu siguranță cel mai bun din cadrul Universului Extins DC (eventual până la aparitia filmului Wonder Woman)
Cu toate acestea, in film apar unele parti slabe mai ales in cadrul actiunii, in special  atunci când este dezvăluit faptul că personajul negativ este Enchantress. Cea mai proasta parte a fost faptul ca aparitia pe micul ecran a lui Joker a fost limitat, scenele din trailerul filmului nu apar in film iar actiunea cu urmarirea masinii lui Batman a fost foarte scurta. Insa cu toate acestea, filmul este o capodoperă uimitoare in care apar elemente de CGI dar si prin prestatia personajelor.
suicide-squad-assembled

Suicide  Squad este un film care prezinta o distributie bogata si foarte talentata cu umor negru care fac seria Universului Extins DC mult mai atractiva si mai interesanta, iar actiunea este una care face acest film ca fiind unul ce merita vizionat.

P.S: Ramaneti in sala dupa generic pentru ca exista o secventa de after credits.

Filmul intra in cinematografe din 5 august, distribuit de Freeman Entertainment.

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “Cronica de film: Suicide Squad (2016)

Lasă un răspuns