[Cronica de film] – Now You See Me 2 (2016)

Now You See Me 2 este continuarea filmului din 2013. Mie, personal, mi-a placut foarte mult primul film deoarece ideea a fost originala si nu a fost previzibil cum sunt de obicei unele filme. Nici al doilea nu m-a dezamagit, doar ca parca nu mai are acelasi ”farmec” ca primul. In rolurile principale ii avem in distributie pe Jesse Eisenberg ( Daniel Atlas), Woody Harrelson ( Merritt McKinney), Dave Franco ( Jack Wilder) si Lizzy Caplan ( Lula) cea care a inlocuit-o pe Isla Fisher.

Screenshot 2016-05-30 16.37.38

Dupa ce scapa de politisti si fura milioanele de dolari în prima parte, cei  Patru calareti se intorc din nou pe marele ecran  folosind noi trucuri si avand un nou adversar. Cei care au vazut partea anterioara nu vor observa diferente intre filme,  dar totusi, ca un clișeu intalnit la majoritatea continuarilor, gasca se reuneste pentru un ultim jaf. De data aceasta victima lor este un afacerist lacom pe nume Walter, interpretat de nimeni altul decat ” Harry Potter” . Radcliffe se alătură unui grup distinct de actori precum: Eisenberg, Ruffalo, Franco, Harrelson, Freeman, și Caine.

”We are going out with a show people will never forget”

Acest film nu este rau, fiind de fapt surprinzător de amuzant, si în unele cazuri chiar uimeste. Avand situatii comice, filmul te face sa razi si pe alocuri te tine captivat de poveste.

Trecand peste unele clișee, scenariul este bine scris si bine structurat. Woody Harrelson este foarte amuzant, Mark Ruffalo face o treabă bună, ca întotdeauna, si insusi Jesse Eisenberg, nu mai este asa de enervant ca in prima parte. Nu mai vorbim de Morgan Freeman și Michael Caine, doua legende ce nu mai au nevoie de vreo analiza.

Cu toate acestea, acest film nu este o capodoperă cinematografică si nu cred ca va fi nominalizat la vreun premiu, insa un lucru e sigur, el este distractiv. Pentru cei care vor sa se grabeasca sa il vada, nu este nevoie decat daca doresc sa vada un film amuzant, in care trucurile si scamatoria sunt importante,  iar actorii sunt unul si unul.

”Now You See Me 2” intra in cinematografe din 17 iunie, distribuit de Freeman Entertainment.

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

2 thoughts on “[Cronica de film] – Now You See Me 2 (2016)

Lasă un răspuns