[Cronica de film] – Mother's Day (2016)

mothers-day-477697l-1600x1200-n-2f91afbd

  • Regia: Garry Marshall
  • Scenariul:  Tom Hines, Anya Kochoff, Lily Hollander
  • Distributie: Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson, Jason Sudeikis
  • Distribuitor: Freeman Entertainment
  • Data lansare: 13 mai

Recenzie

Cand am urmarit trailerul acestui film, mi-a captat atentia, insa ce m-a interesat a fost distributia filmului. Am fost un pic surprinsa sa vad ca evaluarile criticilor au fost negative. Insa a trebuit să-l vizionez, oricum, deoarece nu sunt de acord cu ce spun criticii, in special atunci când vine vorba de filme.

Nu știu cat de credibil  va fi review-ul meu pentru cea mai mare parte dintre voi, deoarece acest film a rezonat cu emoțiile mele, insa persoanele de sex masculin ar intelege foarte greu. Nu are nimic special acest film, poate doar faptul ca este amuzant și drăguț in acelasi timp. E un film plăcut destinat mamelor insa si doamnele fara copii pot găsi acest film foarte interesant.

Nu s-a evidentiat nimeni in film, iar scenele au placut.  Acesta a fost genul meu de film, care a pus accentul pe sentimentele pe care le intalnim in filme care apar de Ziua Îndrăgostiților dar și in filme după Ziua Îndrăgostiților, filme criticate de altii si de care eu m-am bucurat.
Nu este nevoie sa dati buzna in cinematografe pentru a vedea acest film, dar dacă aveți o după-amiază liberă sau daca aveți o întâlnire cu mama este un  film dragut de vizionat.
”Mother’s Day’ a intrat in cinematografe de vineri, 13 mai si este distribuit de Freeman Entertainment.

Trailer


 

Written by

543 &nbsp Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

Exit mobile version