[Cronica de film] – Mr. Right (2015)

 
mr-right-558653l-1600x1200-n-ca08e693

  • Regia: Paco Cabezas
  • Scenariul:  Max Landis
  • Distributie:  Sam Rockwell, Anna Kendrick, Tim Roth, James Ransone, Anson Mount, Michael Eklund. RZA
  • Distribuitor: Ro Image
  • Data lansare: 22 aprilie

Recenzie

Anul 2016 se conturează a fi un an bun pentru filme, iar ‘Mr. Right’ este unul dintre ele.
Intriga filmului este redată în scena unei întâlniri dintre o doamnă (Anna Kendrick) și noul ei ‘Mr.Right’ (Sam Rockwell), care se dovedește a fi un asasin profesionist plătit să ucidă țintele pentru care este contractat.

Filmul este comedie savuroasă care durează 90 de minute la finalul căreia întrebarea arzătoare care se conturează este: L-ai intalnit pe Mr. Right?
Cu toate că Sam Rockwell nu este un actor renumit la Hollywood, în acest film el reușește să atragă atenția prin farmecul și carisma sa dar și prin fazele comice bine gândite și atent prezentate.
In cadrul filmului dialogul său face spectatorii să îl adore și mai mult, iar împreună cu scenariul inteligent – Rockwell creionează un personaj spectaculos
Anna Kendrick contribuie alături de el la scenele comice din film, însă spectatorii vor observa că personajul ei a fost scris să fie mai enervant la început dar pe parcurs el se dezvoltă într-un personaj puternic care alături de Rockwell devine plăcut să fie vizionat.
Cu o distribuție numeroasa, ‘Mr.Right’ este o comedie extrem de savuroasă, care nu are puterea să câștige inimile criticilor, dar care cu siguranță va câștiga numeroși fani.
‘Mr. Right’ rulează de vineri în cinematografe, distribuit de Ro Image

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns