[Cronica de film] – The Huntsman: Winter's War (2016)

 
the-huntsman-winters-war-230284l-1600x1200-n-6726d586

  • Regia: Cedric Nicolas-Troyan
  • Scenariul:  Evan Spiliotopoulos, Craig Mazin
  • DistributieChris Hemsworth, Charlize Theron, Emily Blunt, Nick Frost, Sam Claflin, Rob Brydon, Jessica Chastain
  • Distribuitor: Ro Image
  • Data lansare: 22 aprilie

Recenzie

Deși ”Snow White and the Huntsman’‘ a fost idee bună de film însa care, la momentul respectiv a fost prost implementată, continuarea ‘‘Huntsman: Winter’s War” repară toate greșelile predecesorului său.

Huntsman

Chris Hemsworth revine în rolul principal al lui Huntsman, un rol mai dezghețat ca în prima parte. Filmul este relaxant cu o acțiune bine conturată – apar destule momente intense și pline de acțiune compensate de umorul și farmecul neobosit al lui Hemsworth.

Apare un amestec incredibil de accente care conferă filmului autenticitate și care fac spectatorii să contempleze la acea lumea. Hemsworth și Chastain contribuie cu accent scoțian dar cu toate acestea în anumite momente din film Hemsworth nu poate fi ințeles concret, lucru care va crea confuzie pentru mulți spectatori.

Alături de Hemsworth mai sunt prezente trei personaje „feminine puternice” care sunt jucate de Jessica Chastain, Charlize Theron și Emily Blunt, femei care nu au nimic in comun, dar sunt personaje interesante și bine conturate, în special, Blunt ca Ice Queen.

Dacă ați vizionat trailerele, atunci știți că vor apărea scene de lupta impresionante între personajul interpretat de Chastain, Sara și personajul interpretat de Hemsworth.

Filmul prezintă revenirea personajului interpretat de Theron și anume regina cea rea, Ravenna, și face și introducerea reginei de gheață, Freya (jucata de Emily Blunt), ca personaje negative. Dacă ati citit povestea originală The Snow Queen, atunci cu siguranță veți ghici soarta personajului Freya. Filmul este predictibil, iar acțiunea nu e grea de înțeles, spectatorii putînd anticipa deznodământul la multe scene, iar cei care doresc să privească un film care să îi surprindă vor avea parte de dezaăagire.

the-huntsman-winters-war-651710l

Filmul câștigă mult la capitolul scene și garderobă, pădurile fermecate și regate de gheată sunt aduse la viață prin intermediul efectelor vizuale, iar costumele lui Blunt și Theron sunt uluitoare.

In concluzie, acesta este un basm și prezintă toate lucrurile la care te-ai aștepta și anume există o poveste romantică, o regină rea și finalul grandios în care toți trăiesc până la adânci bătrâneți. Dacă doriți un film care să vă șocheze sau surprindă prin poveste, atunci acest film nu este recomandat, însă dacă vreți să radeți și să fiți uimiți de actiune, atunci vă sugerez acest film.

”The Huntsman: Winter’s War” intră de vineri în cinematografe, distribuit de Ro Image

Trailer

 

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

One thought on “[Cronica de film] – The Huntsman: Winter's War (2016)

Lasă un răspuns