[Cronica de film] – The Boss (2016)

  • Regia: Ben Falcone
  • Scenariul:  Melissa McCarthy, Ben Falcone, Steve Mallory
  • Distributie: Peter Dinklage, Melissa McCarthy, Kristen Bell, Kathy Bates
  • Distribuitor: Ro Image
  • Data lansare: 15 aprilie

Recenzie

the-boss-509067l-1600x1200-n-f081dff9

Ce-ai face dacă ai fi foarte bogat? Ti-ai cumpăra tone de lucruri pentru că poti, nu? Ei bine, nu acest lucru e important, deoarece intrebarea corecta e ce ai face pentru a obtine milioane de dolari?
Filmul ne prezinta o fetita de 5 ani pe numele Michelle Darnell (Chandler Head) care se reintoarce la orfelinat, deoarece nu este acceptata de cuplul care si-o dorea, iar 5 ani mai târziu, la vârsta de 10 ani, Michelle (Vivian Falcone) pateste la fel, iar cand se intampla din nou la vârsta de 15 ani , Michelle (Isabelle Amara) ajunge la concluzia ca nu exista o familie pentru ea si ca denumirea de familie este doar o expresie fara fond. Acum, Michelle Darnell (Melissa McCarthy) a devenit  o femeie bogată in domeniul afacerilor industriale si este renumita  si dupa cărțile pe care le-a scris,  in care vorbeste despre modul de a face bani și de faptul ca nu e nevoie sa fii ajutat, putand reusi de unul singur.
Actiunea se petrece la reuniunea cu fanii, unde Michelle se intalneste cu asistenta ei Claire (Kristen Bell) pentru a discuta programarile importante din ziua respectiva iar la discutie apare si comicul Tito (Cedric Yarbrough), insa cand Michelle ajunge la heleport isi intalneste fostul ei iubit care acum este adversar de afaceri si anume Renault (Peter Dinklage) care o ameninta cu inchisoarea daca nu va ceda. Și, desigur,cum ea nu face asa, a doua zi, Michelle este arestata de FBI și Tito preia conducerea Best Buy. Dupa ce este eliberata din închisoare, Michelle nu are unde să meargă, singura persoana la care recurge este fosta ei asistenta Claire (Kristen Bell) care este de acord să stea cu ea și fiica ei, Rachel (Ella Anderson), timp in care Michelle lucreaza la un plan de afaceri pentru a-si reveni.
Intr-o zi, cand Claire e la serviciu, întâlnește un tip ciudat, dar comic pe nume Mike (Tyler Labine), care incearca sa o invite pe Claire in oras, dar este respins. Cand Michelle (McCarthy) o ia pe Rachel la grupul de cercetasi pe nume Dandelion , ii vine ideea de a infiinta grupul propriu de cercetasi pe nume Brownie care sa urmeze regulile ei. Așa că, alaturi de Claire, care-i devine partener de afaceri, pornesc la promovarea și comercializarea negreselor proprii speciale, peste tot în in cartier, concurand impotriva cercetaselor adverse.
Ramane de vazut daca Michelle va obtine banii necesari care sa o ajute sa-si revina in afaceri… insa, pentru a afla deznodamanatul, trebuie sa vizionati filmul.
Filmul este foarte interesant și comic iar Melissa McCarthy arata uimitor si este perfecta pentru acest rol. Mi-au plăcut, de asemenea, situatiile comice dintre Dandelion si Brownie , chiar si scenele comice dintre cercetasii care se lupta in stradă. Acest film este de nota 10 cand vine vorba de comdie si vi-l recomand cu placere.

‘The Boss’ intra de maine in cinematografe , distribuit de Ro Image.

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns