[Cronica de film] – 10 Cloverfield Lane (2016)

 

  • Regia: Dan Trachtenberg
  • Scenariul:  Damien Chazelle, Matthew Stuecken, Josh Campbell
  • Distributie: Mary Elizabeth Winstead, John Goodman, John Gallagher Jr.
  • Distribuitor: Ro Image
  • Data lansare: 8 aprilie

Recenzie

Michelle lasă totul în urmă – casă, iubit, inel de logodnă. Însă, curând, după un accident pe șosea, se trezește într-un buncăr subteran unde Howard (John Goodman) o informează că a supraviețuit unui atac chimic, și că singurii alți supraviețuitori sunt el și acolitul său, Emmett (John Gallagher Jr.). Totuși, Howard este doar excentric sau nebun? Este un salvator sau un agresor?

Este un film bine regizat care creează scene intense, apoi ele contribuie la suspans, ceea ce face ca punctul culminant al filmului să fie mult mai intens și mai bine pus în valoare. Scenariul este bine realizat, toate personajele au sens și păstrează publicul acaparat de acțiune.
 
De departe cel mai interesant personaj este Howard, interpretat de John Goodman, un actor uimitor care dă impresia că personajul său pare a fi nebun, alternând cu momente de luciditate gândite logic. Acest lucru determină confuzia publicului care nu poate descoperi adevăratele intenții ale personajului, și astfel acest lucru adaugă și mai mult la suspansul acțiunii.
Mary Elizabeth Winstead, o actriță foarte bună, nu oferă nici o clipă ideea că participă la un rol dând impresia că totul este natural. John Gallagher Jr. face, de asemenea,  un rol foarte bun. Personajul său are o scenă importanta, în care publicul află aspecte din viața și trecutul său. Partea negativă a acestui film este finalul care se termină brusc. Acțiunea filmului e ușor aleatoare, dar nu afectează prea tare.
Per ansamblu, acesta este plin de suspans și înfricoșător, și în același timp este minunat. Recomand acest film.

„10 Cloverfield Lane „ intră în cnematografe pe 8 aprilie, distribuit de Ro image

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns