Două zile de acces gratuit la noul post TV HBO 3

Două zile de acces gratuit la noul post lansat de HBO

26-27 martie – HBO3 disponibil fără abonament

În weekendul 26-27 martie, timp de două zile, programul difuzat de HBO3 va fi disponibil gratuit publicului român.

53212_-_254

Lansat luni, 21 martie, noul post din portofoliul HBO va oferi producții noi, dar și de colecție, difuzate în exclusivitate. HBO3 va difuza în întregime sezoane ale producțiilor HBO US, precum și producții HBO Europe.

Seriale HBO populare în intreaga lume: Game of Thrones/Urzeala tronurilor, The Sopranos/Clanul Soprano, Rome/Roma, Entourage/Anturaj vor fi difuzate în întregime la HBO3, începând de luna aceasta. În programul noului post se vor găsi și titlurile originale HBO care s-au bucurat de succes în Europa: Umbre, Aranyelet/O viață bună (produs în Ungaria) sau Mamon (produs în Cehia).
Programul HBO3 în weekendul 26-27 martie include maratoane ale unor seriale HBO apreciate, miniserii celebre, dar și filme originale HBO.
Ziua de sâmbătă începe cu un maraton Veep/ Vicepreședinta, cu Julia Louis-Dreyfus în rolul principal. Primul sezon va fi difuzat în întregime la HBO3 începând cu ora 6:00. Serialul a avut premiera la HBO în 2012, iar în prezent a ajuns la cel de-al cincilea sezon. Cu Julia Louis-Dreyfus în rolul fostei doamne senator Selina Meyer, care devine vicepreședintele S.U.A. și descoperă că acest post nu este deloc așa cum și-l imaginase, serialul este printre cele mai aclamate producții TV din ultimii ani.
Ziua la HBO3 continuă cu miniseria apreciată E nevoie de un erou/Show me a hero. Inspirată de cartea cu același nume scrisă de Lisa Belkind, miniseria urmărește tensiunile cauzate în Yonkers de decizia de a se construi case sociale în zona locuită de clasa medie și albă a orașului.
După miniseria Olive Kitteridge, publicul este invitat sa revadă primele zece episoade din Urzeala tronurilor. În asteptarea noului sezon, HBO3 oferă posibilitatea vizionării primelor episoade ale celebrului serial.
Duminică, 27 martie, începe la HBO3 cu drama în două părți Tsunami: după dezastru, care prezintă dezastrele provocate de cutremurul din 2005 în Indonezia și modul în care acesta a schimbat viețile locuitorilor.
În aceeași zi, va fi difuzat primul episod al miniseriei produse de Tom Hanks și Steven Spielberg, Camarazi de război. Miniseria prezintă povestea unei echipe de soldați de elită ai armatei americane și aventurile incredibile trăite de aceștia în perioada celei mai mari conflagrații.
După-amiaza este rezervată comediei Silicon Valley, care prezintă întâmplările pline de umor prin care trec șase bărbați pentru a înființa o companie pe tărâmul corporațiilor americane.
Drama politică Jocul se schimbă/Game change și primul episod din Vinil sunt alte titluri care vor putea fi urmărite weekendul acesta la HBO3.
Programul complet al postului HBO3, dar și al celorlalte posturi din portofoliul HBO poate fi găsit aici.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns