Premierele cinematografice ale lunii martie

Luna martie aduce foarte multe filme bune in cinematografele din tara. Unele dintre ele cu siguranta vor fi lidere in box office-ul romanesc, asa ca trebuie sa le vedem in premiera. Vor fi productii fantastice, drame, comedii si thrillere care te vor face sa-ti cumperi din timp bilet la cinema. Iata o selectie a filmelor care au premiera in martie.

The Brothers Grimsby (InterComFilm) – 4 martie

the-brothers-grimsby-905070l-1600x1200-n-950b3bee

Sinopsis: O nouă misiune forțează un spion de top să facă echipă cu fratele lui, un microbist huligan.

Trailer

The Miracle of Tekir – 4 martie

the-miracle-of-tekir-142104l

Sinopsis:  Mara (30 ani), este vraciul unui sat de pescari din Delta Dunării, folosindu-se de un nămol special pentru a trata sătenii. Când Mara rămane gravidă și povestește sătenilor că sarcina se datorează nămolului și nu unui om, sătenii o acuză de vrăjitorie și o alungă. Ascunzându-și sarcina, reușește să își găsească ceva de muncă într-un hotel în zona lacului Tekirghiol, care funcționează ca o clinică și centru SPA pentru oameni înstăriți, unde o întâlnește pe Lili, unul dintre clienții hotelului, o femeie bogată și frumoasă care încearcă cu înverșunare să găsească o soluție pentru problema infertilității ei. Treptat, trecutul și natura femeii misterioase iese la iveală, iar Mara și copilul ei se află în pericol.

Trailer

A Bigger Splash  (OdeonFilm) – 4 martie

a-bigger-splash-100837l-1600x1200-n-86271399

Sinopsis: Filmul se învârte în jurul unui cuplu din înalta societate – un star rock faimos și un regizor (Schoenaerts și Swinton), care obține o vizită neașteptată de la un vechi prieten și fiica acestuia (Fiennes și Johnson) – ceea ce crează „un vârtej de gelozie, pasiune și, în cele din urmă, un pericol pentru toți cei implicați…”

Trailer

Zootopia – 4 martie

zootopia-997250l-1600x1200-n-72e3e1e4

Sinopsis: In orasul animal Zootopia, o vulpe cu gura mare trebuie sa fuga cand i se insceneaza o crima pe care nu a comis-o. Politistul cel mai bun din Zootopia, un iepure neprihanit, este pe urma vulpii, dar cand amandoi devin tintele unei conspiratii, sunt obligati sa lucreze impreuna si descopera ca si dusmanii naturali pot deveni cei mai buni prieteni.

Trailer

Saul fia – 11 martie

son-of-saul-458808l-1600x1200-n-a5e16cef

Sinopsis:  Son of Saul este plasat în lagărul morții de la Auschwitz – Birkenau în 1944, iar un evreu maghiar prizonier, pe nume Saul (jucat de Géza Röhrig) este membru al Sonderkommando, un grup de prizonieri cărora li s-au dat privilegii umilitoare și iluzorii ca oameni de încredere, cu creșteri minore în rația alimentară, iar ei, în schimb, cară cadavrele din camerele de gazare în locul în care să fie arse, apoi duc cenușa departe ca să fie aruncată. Sarcina este realizată într-un ritm frenetic, mereu accelerarat, pe măsură ce aliații se apropie.

Trailer

The Divergent Series: Allegiant (Freeman Entertainment) – 11 martie

the-divergent-series-allegiant-912782l-1600x1200-n-a7c41490

Sinopsis: După cutremurătoarea revelație din Insurgent, Tris și Four sunt obligați să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară orașul Chicago. Pe lângă pericolele necunoscute care îi așteaptă, asta mai înseamnă să-și abandoneze pentru prima dată prietenii și familia. Tot ce știau devine irelevant în această nouă lume ,iar cei doi trebuie să aleagă în cine să aibă încredere în momentul în care izbucnește un război care amenință întreaga omenire. Pentru a supraviețui, Tris va lua decizii aproape imposibile care îi vor testa curajul,sacrificiul și iubirea.

Trailer

Triple 9 (InterComFilm) – 11 martie

triple-9-974701l-1600x1200-n-7e0ec7fc

Sinopsis: Triple 9 spune povestea unui grup de poliţişti corupţi şantajaţi de mafia rusească în a comite un jaf imposibil. Pentru asta ei pun la cale un „999”, codul poliţiei pentru cazul unui poliţist împuşcat. Lucrurile se complică la maxim atunci când poliţistul care ar fi trebuit să fie sacrificat (Affleck) decide să ia atitudine.

Trailer

Ilegitim – 18 martie

ilegitim-864603l

Sinopsis: „Ilegitim” spune povestea a doi frați (Alina Grigore și Robi Urs) și iubirea lor ilegitimă. Un tată medic (Adrian Titieni) și mai multe denunțuri. O familie în care limita dintre moral și legal nu a existat niciodată. Nici măcar în cazul unui avort. Filmul a fost selectat în secțiunea „Forum” a Festivalului de la Berlin.

Trailer

London Has Fallen (Ro Image) – 18 martie

london-has-fallen-655133l-1600x1200-n-460b362f

Sinopsis: După decesul Prim Ministrului britanic, un plan diabolic de eliminare a celor mai mari lideri ai lumii este pus în aplicare la înmormântarea acestuia de către o organizație teroristă. Terifiantul plan ar duce la distrugerea capitalei Marii Britanii și aplicarea unei groaznice viziuni asupra viitorului. Sigura speranță de a opri dezastrul rezidă în implicarea Președintelui Statelor Unite ale Americii (Eckhart) și a formidabilului său Serviciu Secret – mai exact a conducătorului acestuia (Butler) – dar și a unui rigid agent al serviciului britanic MI-6 (Riley), ce nu se încrede în nimeni.

Trailer

Kung Fu Panda 3 (OdeonFilm) – 18 martie

kung-fu-panda-3-596432l-1600x1200-n-239fc621

Sinopsis: După ce a scăpat Valea Liniștită de maleficul lord Shen, pașnicul și mâncăciosul Po se bucură de gloria faptelor sale de vitejie. Relaxarea și toate bunătățile din lume îi încântă zilele, dar fericirea nu va dura prea mult, căci dolofanul panda va avea de înfruntat o extraordinară amenințare supranaturală al cărei scop este distrugerea completă a spiritului kung fu! Trădarea unuia dintre Cei cinci furioși îl va mâhni nespus pe Po, care va trebui să dea totul pentru a dovedi valoarea inestimabilă a prieteniei și a încrederii și pentru a-i salva din nou pe locuitorii din Vale.

Trailer

Batman V Superman: Dawn of Justice (Freeman Entertainment) – 25 martie

batman-v-superman-dawn-of-justice-530741l-1600x1200-n-93e9127a (1)

Sinopsis: Temându-se că acțiunile supereroului privit ca un zeu rămân nesupravegheate, puternicul și formidabilul apărător al Gotham-ului îl provoacă pe salvatorul adorat, modern al Metropolis-ului, în vreme ce lumea nu se poate hotărî de ce tip de erou are mai mare nevoie. Cum Batman și Superman sunt în război, apare o nouă amenințare ce pune omenirea într-un pericol fără precedent.

Trailer

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

Lasă un răspuns