[Recomandări] – American Ultra si Maze Runner: The Scorch Trials

Recomandarile mele de saptamana aceasta sunt:

American Ultra

Sinopsis:  American Ultra: Agent descoperit este o comedie de acţiune ce spune povestea lui Mike (Jesse Eisenberg), un tip aparent ghinionist şi nemotivat, a cărui viaţă cu Phoebe (Kristen Stewart), iubita sa cu care locuieşte, este întoarsă pe dos pe neaşteptate.

Fără să ştie acest lucru, Mike este de fapt un agent CIA letal, extrem de bine antrenat, aflat „în aşteptare”. Într-o fracţiune de secundă, când trecutul său secret se întoarce să-l bântuie, Mike este aruncat în mijlocul unei operaţiuni guvernamentale mortale şi este forţat să-şi scoată la iveală eroul de acţiune interior, pentru a supravieţui.

Maze Runner: The Scorch Trials

Sinopsis: Labirintul: Încercările focului este al doilea capitol din saga Labirintul. Thomas (Dylan O’Brien) și prietenii săi din Luminiș se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum: căutarea indiciilor referitoare la misterioasa și puternica organizație WCKD. Călătoria lor îi poartă într-un peisaj părăsit plin de obstacole inimaginabile. Împreună cu luptătorii din rezistență, locuitorii Luminișului se confruntă cu forțele superioare are organizației WCKD și descoperă planurile șocante pe care aceasta le are cu ei.

Labirintul: Încercările focului este regizat de Wes Ball (Labirintul) și produs de Ellen Goldsmith-Vein (Labirintul, Cronicile Spiderwick), Wyck Godfrey (Amurg, Sub aceeaşi stea), Marty Bowen (Amurg, Sub aceeaşi stea), Lee Stollman (Labirintul, Răpirea) și Joe Hartwick, Jr.. Scenariul lui T.S. Nowlin (Labirintul) se bazează pe cel de-al doilea roman din seria Labirintul, scris de James Dashner, vândut în peste trei milioane de exemplare.

Written by

543   Posts

“Because we all need to believe in movies, sometimes.”
View All Posts
Follow Me :

3 thoughts on “[Recomandări] – American Ultra si Maze Runner: The Scorch Trials

Lasă un răspuns